Art of Dance

27 APRIL 2015 - JAVA-EILAND AMSTERDAM

Hardkingz tickets kosten slechts €17,50 (excl. fee) en zijn hier online verkrijgbaar en bij alle Primere-winkels in Nederland. Er zijn geen VIP tickets beschikbaar voor dit evenement.

Let op! Er zal op maandag 27 april geen deurverkoop zijn, dus haal je tickets op tijd online. 

De minimale leeftijd voor HARDKINGZ is 18 jaar. Dat betekent dat je 18 moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt. Bij twijfel over je leeftijd word je om legitimatie gevraagd, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

HARDKINGZ vindt plaats op het Java-Eiland in Amsterdam. Lees hieronder hoe je de locatie het beste kunt bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

Openbaar vervoer

Het Java-eiland ligt op slechts 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Plan je route via www.ns.nl en www.9292ov.nl en volg de borden vanaf de achterzijde van het Centraal Station.

Auto en parkeren

Voor maar €10 euro voor de hele dag kan er geparkeerd worden in de parkeergarage aan het Oosterdok. Dit is slechts 10 min lopen van het festivalterrein! Er is hier ruim voldoende parkeerplek beschikbaar. Volg de borden vanaf de parkeergarage voor de looproute richting HARDKINGZ. Voor de locatie zie: http://www.parkingcentrumoosterdok.nl/

Art of Dance hanteert een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in je bezit mag hebben. Bij de ingang wordt hierop gefouilleerd.

Er zullen voldoende lockers aanwezig zijn op Hardkingz. Een kluisje kost €7 met een verplichte borg van €5, dit dient contant betaald te worden.

Zoals het er nu naar uitziet blijft het in het westen van Nederland s’ middags droog, maar niets zo veranderlijk als het weer in Nederland natuurlijk. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent en hou rekening met een eventuele regenbui.

Er zijn op het terrein van HARDKINGZ geen geldautomaten. Wel is het mogelijk om met een pinpas te betalen bij de muntenkassa’s.

Voorkom permanente schade aan je gehoor, draag oordoppen. Deze zijn te koop op het terrein voor 2 munten.

Uiteraard vinden we het leuk als je veel foto’s maakt! Voor een (semi) professionele camera heb je echter wel persaccreditatie nodig. Wil je dit aanvragen, stuur dan even een e-mail.

We zien je HARDKINGZ foto’s graag terug op social media voor, tijdens en na het event. Gebruik de hashtag #HARDKINGZ om je berichten te delen. Zelf zijn we natuurlijk ook volop aanwezig, je vindt ons op de onderstaande kanalen:

http://www.facebook.com/hardkingz
http://www.facebook.com/artofdanceofficial
http://www.twitter.com/official_AOD
http://www.instagram.com/artofdance_official
http://www.youtube.com/officialartofdance
http://www.soundcloud.com/officialartofdance

Wil je automatisch de laatste updates ontvangen over HARDKINGZ? Meld je aan voor het officiële Facebook event het officiële Facebook event om op de hoogte te blijven.